BECA

Home / BECA

BECA

L'abandonament en el cicle de secundària i batxillerat, és molt elevat en la comuna de Rohal perquè els joves necessiten, per assolir un nivell necessari, assistir a classes de repàs impartides pels professors de les escoles, però els pocs recursos de les seves famílies no els hi permet. Una beca els dona la possibilitat, als bons estudiants que no gaudeixen de padrins, a superar aquest cicle i accedir a la universitat.

Amb la beca els joves tenen assegurades les classes de reforç, 2 àpats al dia, 2 uniformes, bicicleta i el material escolar que necessiti pel curs.

Per obtenir una beca els joves han de venir de famílies amb pocs recursos i que els encoratgin a estudiar, interès en l’estudi, bon comportament en l’escola i que siguin mereixedors d'ajut, regularitat en l'assistència a l'escola i a les classes.

El becari té una fitxa amb la fotografia, les seves dades i la informació del que està estudiant, les notes de final de curs i un informe de la Gestora del seu desenvolupament en els estudis.

Beca de Primària i Secundària (Graus 7, 8 i 9): 55€ al mes / 660€ a l'any

Beca de Batxillerat (Graus 10, 11 i 12): 750€

Les beques es poden abonar en una vegada o en 12 mensualitats.

Formulari