Projectes

Home / Projectes / 2013

El Tifó Haiyan ha estat un dels ciclons tropicals més forts enregistrats. Es va originar en una zona de baixes pressions a l’oest de l’Oceà Pacific, amb vents superiors als 240 Km/h arrasant tot el que trobava al seu pas, provocant la mort més de 10.000 persones i destruint milers de cases i estructures.

El Centre d’acolliment de l’associació Camèlèon, amb qui tenim un programa d’apadrinament i hem col·laborat en varies formacions, va quedar greument damnificat i la majoria de les cases dels veïns devastades.

Amb la Plataforma d’Ongs d’Andorra es va organitzar una campanya amb la que varem reunir diners per la reconstrucció.

El mal estat de l’escola d’Anlog Thmor, obligava a que els alumnes de 1r i 2n grau utilitzessin només una de les aules per torns, però els menuts de 3r tenien que caminar 4 Km fins l’escola de Popel, que en èpoques de pluges son intransitables, i molts infants abandonaven l’ensenyament. Amb la construcció de la nova escola de 3 aules, els 52 alumnes d’aquest cicle poden assistir a les seves classes. Els primers anys d’ensenyança son bàsics perquè ells i les seves famílies valorin l’educació com una inversió de futur i no com una situació inestable i de curta durada.

Projectes realitzats

Cada any treballem, com a mínim, en un projecte amb el que busquem el major impacte possible per millorar la vida dels infants, les seves famílies i la comunitat, creant infraestructures o en benefici la seva salut.

Per realitzar-los, comptem amb la complicitat del Govern d’Andorra que ens el subvenciona, el suport d’entitats publiques i privades, de donants, de socis i padrins de l’associació.